Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Especialista concessionari

Data oferta: 09/10/2019

Activitat econòmica: Automoció

Sector: Privat

Perfil: assessorar a clients per trobar la millor opció per a ells, augmentar les vendes proporcionant al client la màxima informació relativa a productes, característiques, funcionalitats i beneficis del producte i servei. L'empresa formarà a la persona seleccionada en tots els aspectes tècnics de la marca. Imprescindible experiència mínima de 6 mesos en atenció al client i vendes, carnet B de conduir, nivell mitjà d'anglès, maneig de xarxes socials i interès pel món del motor.

Dedicació: de dilluns a divendres de 9 a 17:30h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 1.300 euros bruts mensuals per 12 pagues

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 6814

Codi oferta: 9

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010