Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Personal de magatzem

Data oferta: 16/08/2019

Activitat econòmica: Industria química i farmacèutica

Sector: Privat

Perfil: Es cerca persona amb volutad d'aprenentatge i iniciativa per la gestió de magatzem (organitzar espais, preparar i enviar comandes de clients, control de stock, gestions amb agències de transport, suport a tècnics) amb coneixements bàsics d'electricitat i informàtica. Imprescindible: ESO, Windows i Office (usuari), coneixements bàsics d'electricitat i informàtica, carnet de conduir B i experiència en gestió i manteniment de magatzem. Valorable: anglès, coneixements de mecànica inicial.

Dedicació: A convenir entre les 8.00 i les 19.00h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: Entre 16000 i 20000 euros bruts anuals

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 6566

Codi oferta: 9

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010