Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Assistent/a personal

Data oferta: 16/09/2019

Activitat econòmica: Activitats socials, socioculturals i a la comunitat

Sector: Privat

Perfil: oferir suport a persones amb diversitat funcional a alguna de les següents tasques en funció del perfil: tasques personals (neteja, vestir, menjar), tasques de la llar, tasques d'acompanyament (casa, treball, oci), tasques de conducció (portar o recollir), tasques de comunicació (interpretació en llenguatge de signes o sistemes alternatius de comunicació) o tasques de coordinació (planificació del dia a dia). Imprescindible mínim cfgm en integració social, atenció a persones en situació de dependència o relacionada amb alguna de les tasques a realitzar.

Dedicació: possibilitat de jornada completa o parcial en funció de les tasques a desenvolupar.

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: segons conveni centres d'atenció a discapacitats.

Lloc de Feina: Palma.

Codi gen: 1025038

Codi empresa: 3707

Codi oferta: 9

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010