Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Administratiu/iva comptable

Data oferta: 18/05/2022

Activitat econòmica: Comerç

Sector: Privat

Perfil: imprescindible: cicle formatiu de grau superior o FP2 en administració i gestió, experiència de 18 mesos com a administratiu/iva comptable i vehicle propi.

Dedicació: de 7 a 14h de dilluns a dissabte. Torns rotatius

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: conveni de comerç. 16500 euros bruts anuals.

Lloc de Feina: Palma. Mercapalma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 2143

Codi oferta: 9

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010