Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Community manager

Data oferta: 21/09/2022

Activitat econòmica: Publicitat i màrqueting

Sector: Privat

Perfil: gestió de xarxes socials, interacció amb els seguidors i usuaris de la xarxa, així com elaboració de creativitats i disseny per als posts a publicar. Imprescindible nivell alt d'anglès, coneixements de Business Manager o Business Suite, Ads Manager de Facebook i Canva i experiència mínima de 12 mesos al lloc. Valorable coneixements d'alemany i de formació universitària en turisme o periodisme.

Dedicació: jornada parcial de 20 ó 25 hores setmanals (de dilluns a divendres de 10 a 14h o de 9 a 14h).

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: mínim 770 euros / màxim 965 euros la jornada parcial (12 pagues).

Lloc de Feina: Palma (ParcBit).

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 7053

Codi oferta: 8

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010