Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Mecànic/a de reparació de maquinaria agrícola i construcció

Data oferta: 04/10/2021

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: Mecànic/a de reparació de maquinaría agrícola i de construcció. Realització de tasques de manteniment. El treballador/a ha d'agafar pesos i realitzar el seu treball en posicions forçoses (estar dret i de genolls per a realitzar reparacions). El lloc de treball pot ser en el propi taller o en carretera. Imprescindible: Coneixements d'hidràulica, elèctrica i pneumàtica, experiència en reparació de maquinaría agrícola i de construcció i carnet de conduir B.

Dedicació: De dilluns a divendres, jornada completa i partida de 8 a 13h i de 15 a 18.30h

Tipus de contracte: contracte indefinit

Sou: 1200 euros bruts mensuals (Segons Conveni al por major no especialitzat)

Lloc de Feina: Palma - Polígon Son Castelló

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 997

Codi oferta: 7

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010