Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Oficial 1ª lampisteria

Data oferta: 18/05/2022

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: experiència mínima de 36 mesos en el lloc de feina, funcions de climatització, calefacció, sòls radiants i sales de màquines. Imprescindible curs PRL de 20 h específic de lampisteria i carnet de conduir i cotxe propi.

Dedicació: jornada completa de 8:00 a 16:00.

Tipus de contracte: Temporal

Sou: 18.600 euros bruts anuals.

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1088288

Codi empresa: 6086

Codi oferta: 7

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010