Lloc sol·licitat: Cuiner/a especialista en pasta fresca
Data oferta: 09/04/2024
Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme
Sector: Privat
Perfil: elaboració de pastes fresques: preparació i creació de diverses pastes italianes, assegurant qualitat i consistència. Innovació culinària: col·laboració en el desenvolupament de noves receptes per a mantenir l''autenticitat i frescor en la cuina. Control de qualitat i gestió d''inventari: supervisió rigorosa de qualitat i eficient gestió d''ingredient. Imprescindible: àmplia experiència prèvia en la indústria dels restaurants.
Dedicació: dilluns a divendres: 9:00h a 13:00h
Tipus de contracte: Indefinit
Sou: 1400 euros bruts /mes + beneficis addicionals en funció de l''acompliment (segons conveni Hostaleria)
Lloc de Feina: Palma
Codi gen: 1136758
Codi empresa: 8023
Codi oferta: 6
Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:
Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:
Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.
Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.