Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Conserge de nit

Data oferta: 13/05/2019

Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme

Sector: Privat

Perfil: Atenció d'entrada i sortida de clients, reserva i contractació dels serveis sol·licitats pels clients, elaborar el tractament informàtic de reserves, check-in, check-out, comunicacions internes i externes, gestió de cobrament de clients, informació i col·laboració amb la resta de departaments, rebre a visitants externs, registrar incidències i satisfer les demandes dels clients, complir amb les normes en matèria de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals existents en l'empresa. Imprescindible estudis d'alemany i anglès mitjans i experiència com a recepcionista almenys una temporada. Valorable formació en hostaleria/ turisme, permís de conduir i vehicle propi.

Dedicació: Horari intensiu de matí o horabaixa.

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 1543 euros bruts per 14 pagues. Conveni hoteleria.

Lloc de Feina: Platja de Palma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 7037

Codi oferta: 6

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010