Lloc sol·licitat: Segon/a Encarregat/da de càtering
Data oferta: 13/02/2023
Activitat econòmica: Activitats socials, socioculturals i a la comunitat
Sector: Privat
Perfil: donar suport en la creació dels diferents menús i altres ofereixes culinàries que garanteixin els nivells de qualitat i rendibilitat. Coordinar al personal de cuina segons les comandes. Supervisar la preparació i el cuinat del menjar. Comprovar la línia d'empaquetat, etiquetat d'elaborats i la temperatura del menjar en cada part del procés. Portar el registre de les fitxes de control, assegurant una bona logística en la preparació del servei d'àpats i el seu repartiment. Controlar l'estoc de material i aliments. Fer la gestió d'aprovisionament. Imprescindible: CFGM /FPI i/o CFGS/*FPII Hostaleria i turisme. Domini de castellà. Àmplia experiència professional en gestió i direcció de cuines. Es valorarà: certificat de discapacitat major 33% ( ha de ser una persona que no hagi gaudit d'un contracte fix discontinu durant els últims tres mesos), català i permís de conduir.
Dedicació: dilluns a divendres intensiu matins
Tipus de contracte: Temporal
Sou: 21.107,68 euros bruts/any (segons conveni Hostaleria i Turisme)
Lloc de Feina: Palma
Codi gen: 1136758
Codi empresa: 2121
Codi oferta: 50
Actualment aquesta oferta està tancada i no es possible realitzar autocandidatura ().
Si et vols inscriure a ofertes que estan obertes () i encara no estàs inscrit/a a l'Agencia de col·locació, consulta el següent enllaç:
https://web.palmaactiva.com/empleo/agencia-de-colocacion/