Lloc sol·licitat: Cuiner/a
Data oferta: 22/04/2024
Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme
Sector: Privat
Perfil: gestió de matèries primeres; supervisió procediments AAPPCC; supervisió i gestió dels FFTT; controlar l'emplatat dels menús; coneixements alts en l'elaboració dels menús. Imprescindible experiència mínim de 12 mesos en el lloc de treball.
Dedicació: jornada completa de dilluns a diumenge i 2 dies lliures. 1 setmana horari de 7 a 15h i una altra de 13 a 21h.
Tipus de contracte: Indefinit
Sou: Conveni col·lectiu estatal de restauració col·lectiva. Sou brut anual 20.186,74 euros
Lloc de Feina: Palma
Codi gen: 1086001
Codi empresa: 130
Codi oferta: 45
Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:
Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:
Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.
Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.