Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Xofer Camió Polp

Data oferta: 15/09/2022

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: donar suport a l'equip de jardineria; preparar el terreny amb la maquinària seleccionada, realitzant la regulació dels equips i garantint que les labors es realitzen segons bones pràctiques; preparar i aplicar el tractament fitosanitari necessari interpretant la documentació tècnica; manejar equips i maquinària seguint les especificacions tècniques; manejar el sistema de reg optimitzant l'aprofitament d'aigua i verificant que les necessitats hídriques dels cultius estiguin cobertes. Imprescindible: experiència d'almenys 2 anys en posició similar. En cas de ser inferior també es valorarà la candidatura. Valorable: experiència i carnet en vigor de grua pop, experiència en jardineria i titulacions de formació relacionades amb camió grua (no és indispensable).

Dedicació: de dilluns a divendres de 07.00h a15.00h

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: conveni col·lectiu estatal de jardineria.

Lloc de Feina: Alcúdia, però es podria realitzar les sortides des de la seu principal que es troba a Palma.

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 3349

Codi oferta: 43

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010