Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a informàtic/a

Data oferta: 07/06/2019

Activitat econòmica: Activitats socials, socioculturals i a la comunitat

Sector: Privat

Perfil: manteniment de l'arquitectura informàtica de l'entitat per donar suport informàtic als empleats/es; atendre i resoldre incidències informàtiques, tant de software com de hardware; inventariar els equips informàtics (pc's, mòbils, impressores); vigilar la seguretat dels equips per evitar caigudes de xarxa o atacs externs. Imprescindible Formació Professional de grau mitjà en informàtica, experiència mínima de 12 mesos en el lloc i vehicle propi.

Dedicació: jornada parcial de 20 hores setmanals (horari flexible a convenir amb l'empresa)

Tipus de contracte: contracte indefinit

Sou: 10.250 euros bruts anuals per 14 pagues

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 253

Codi oferta: 43

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010