Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Auxiliar comptable

Data oferta: 12/08/2022

Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme

Sector: Privat

Perfil: Col·laboració factures, documents, comptabilització i conciliació bancària. Preparació d'impostos trimestrals i anuals. Recolzament en la confecció de nómines. Imprescindible: mínim 1 any d'experiència en departament de comptabilitat amb funcions similars, vehicle propi i maneig programa A3. Valorable formació professiónal en administració i coneixements comptables. Incorporació setembre-octubre 2022.

Dedicació: Jornada parcial de 20h/setmana de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: Segons conveni hoteleria (nivell 5)

Lloc de Feina: Palma-Marratxí.

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 7267

Codi oferta: 4

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010