Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a agroalimentari

Data oferta: 25/10/2021

Activitat econòmica: Activitats socials, socioculturals i a la comunitat

Sector: Privat

Perfil: Organitzar i executar la producció alimentària i els sistemes de producció observant les exigències de qualitat, seguretat i protecció ambiental establertes. Realitzar les operacions d'elaboració de productes alimentaris, resolent les contingències que es presentin. Executar i supervisar les operacions d'envasament, embalatge i etiquetatge en condicions de qualitat i seguretat. Planificar la logística, organitzant els aprovisionaments, l'emmagatzematge i l'expedició de les matèries primeres, auxiliars i productes. Controlar i garantir la qualitat mitjançant les anàlisis físiques, químics, i sensorials necessaris. Formar a les persones al seu càrrec i vetllar pel correcte desenvolupament de les tècniques i processos de producció alimentària que s'executin. Participar en la formulació i desenvolupament de nous productes en compliment amb els criteris de qualitat establerts i normativa aplicable.

Dedicació: De dilluns a divendres de 9.00 a 17:00 h.

Tipus de contracte: contracte indefinit

Sou: 18.000 euros bruts anuals segons XV conveni col·lectiu general de centres i serveis d'atenció a persones amb discapacitat

Lloc de Feina: Son Ferriol.

Codi gen: 1182362

Codi empresa: 1062

Codi oferta: 39

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010