Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a comptable

Data oferta: 09/02/2023

Activitat econòmica: Sanitat i salut

Sector: Privat

Perfil: comptabilització de seients, gestió de la comptabilitat analítica, revisió de la comptabilitat i suport en l'elaboració d'estats financers, gestió del SII, elaboració d'informes, parametrització i gestió de l'aplicatiu comptable i desenvolupament d'informes de quadres de comandament. Imprescindible experiència, titulació en econòmiques o ADE i coneixement de programes comptables.

Dedicació: de dilluns a divendres de 8 a 15h i un horabaixa de 16 a 19h.

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: segons conveni serveis de prevenció aliens.

Lloc de Feina: Palma.

Codi gen: 1025038

Codi empresa: 4185

Codi oferta: 37

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010