Lloc solˇlicitat: Responsable restaurant
Data oferta: 22/01/2024
Activitat econōmica: Hoteleria, restauraciķ i turisme
Sector: Privat
Perfil: gestionar i supervisar tota l'operaciķ del restaurant: assegurar-se que el concepte d'aliments i begudes del restaurant estigui ben executat i que es compleixin les expectatives dels hostes i de l'equip. Actualitzar l'oferta de serveis d'acord amb les tendčncies i expectatives dels hostes. Treballar en estreta colˇlaboraciķ amb l'equip de cuina i el director d'aliments i begudes.Administrar el control d'aliments i begudes, inclōs l'inventari, les barres, els controls de costos, els potencials de begudes, la combinaciķ d'anālisi de vendes de begudes, les emissions i devolucions i els estāndards alimentaris. Garantir els estāndards de servei i altres estāndards d'acord amb els SOP. Dirigir al seu equip de manera efectiva amb capacitaciķ contínua en estāndards de servei i plans de desenvolupament personal. Supervisar la preparaciķ i presentaciķ d'aliments i begudes. Imprescindible: nivell alt d'anglčs, experičncia d'almenys 1 any en el lloc de treball, en hostaleria i/o restauraciķ, permís de conduir i vehicle propi. Es valorarā formaciķ en ārea hostaleria- restauraciķ
Dedicaciķ: turnos rotativos
Tipus de contracte: Temporal
Sou: 32.000 euros bruts / any (segons conveni Hostaleria Illes Balears)
Lloc de Feina: Santa Ponįa
Codi gen: 1136758
Codi empresa: 8169
Codi oferta: 3
Actualment aquesta oferta estā tancada i no es possible realitzar autocandidatura ().
Si et vols inscriure a ofertes que estan obertes () i encara no estās inscrit/a a l'Agencia de colˇlocaciķ, consulta el següent enllaį:
https://web.palmaactiva.com/empleo/agencia-de-colocacion/