Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Peó Especialista Frigorista

Data oferta: 03/09/2021

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: instal·lacions d'aire condicionat, VRV i ventilació per a obra. Imprescindible: curs de PRL de 20 hores amb especialitat en climatització, FPII o Grau superior en electricitat-electrònica i formació demostrable en climatització. Carnet de frigorista i gasos fluorats. Experiència mínima de 24 mes en equips de climatització així com instal·lació de petits equips; manteniment preventiu, correctiu i resolució d'avaries en camps (elèctric, climatització, petita lampisteria i bricolatges varis) Permís B de conduir.experiència mínima de 12 mesos en tasques administratives de laboral (confecció de contractes laborals, pròrrogues i gestións a la Seguretat Social, Inem o Soib)

Dedicació: de 7.30h a 15.30h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: segons conveni col·lectiu del metall (categoria professional Oficial de 3ª)

Lloc de Feina: per a Palma y Manacor

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 7633

Codi oferta: 3

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010