Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Peó de jardineria

Data oferta: 13/08/2019

Activitat econòmica: Agricultura, ramaderia, pesca i jardineria

Sector: Privat

Perfil: Coneixements d'abonaments, herbicides i productes fitosanitaris. Coneixements d'eines de jardineria (desbroçadora, motoserra, bufadora...). Imprescindible: carnet de conduir B (vehicle propi) coneixements o experiència en jardineria. Persona amb bona disposició i actitud/aptitud. Molt valorable: carnet de productes fitosanitaris (nivell bàsic). Altres: Català comprensió o altres idiomes, manteniment de piscines, nivell usuari d'Office.

Dedicació: De dilluns a divendres de 7 a 15h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: Segons conveni (16894 euros bruts anuals)

Lloc de Feina: Mallorca.

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 7167

Codi oferta: 3

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010