Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Analista d'imatges i procediments

Data oferta: 21/08/2019

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: Funcions: -Analitzar imatges gravades amb la finalitat de determinar correcte compliment de normes i conductes. -Preparar i/o realitzar informes. -Reforç de departament adm./operacions.-Realitzar manteniment preventiu/correctiu remot d'equips i sistemes si és requerit. -Reforç de dpt tècnic en arxiu i estadístiques, taules, llistats si és requerit. Imprescindible formació com a Detectiu privat o criminologia. Nivell mig de word, excel, access, correu electrònic. Valorable vehicle propi.

Dedicació: De dilluns a divendres de 8 a 17h (1 hora per dinar) i un cap de setmana al mes/dos mesos aprox.

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 1250 euros bruts mensuals

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 6973

Codi oferta: 3

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010