Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Representant de comerç

Data oferta: 02/01/2020

Activitat econòmica: Comerç

Sector: Privat

Perfil: realització d'oferta global de productes i serveis en el camp de la higiene industrial enfocada a l'hostaleria. Les funcions del lloc de treball, estan estretament vinculades a l'activitat comercial de captació i manteniment de clients. Imprescindible: nivell acadèmic de Batxillerat, FP i/o ESO. Alt nivell de castellà, àmplia experiència laboral com a comercial i permís de conduir. Es valoraran coneixements de català, anglès i/o alemany, així com coneixements d'ofimàtica. Persona amb dots organitzatius, activa i habituada a treballar per objectius i en equip. Formació teòric-pràctica a càrrec de l'empresa. Vehicle d'empresa i dietes.

Dedicació: dilluns a divendres (matins i tardes)

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: salari fix més comissions

Lloc de Feina: Mallorca.

Codi gen: 1136758

Codi empresa: 6559

Codi oferta: 3

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010