Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a reparador/a d'electrodomèstics de gama blanca

Data oferta: 11/08/2022

Activitat econòmica: Comerç

Sector: Privat

Perfil: Reparació d'electrodomèstics de gama blanca, frigorífics, rentadores, rentavaixelles, forns, taulells, campanes. Imprescindible: carnet de conduir B i ofimàtica nivell usuari. Valorable: formació en electricitat, electrònica o bens de consum, experiència relacionada i vehicle propi. Incorporació setembre 2022. 2 vacants. Incentius per producció.

Dedicació: Jornada completa. De dilluns a divendres de 8.00 a 16.00 hores.

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: Segons conveni metall (Salari segons vàlua, des d'oficial 3a o oficial 1a)

Lloc de Feina: Palma i Mallorca

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 1048

Codi oferta: 3

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010