Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Gerent empresa inserció

Data oferta: 19/05/2020

Activitat econòmica: Activitats socials, socioculturals i a la comunitat

Sector: Privat

Perfil: seguiment i compliment dels objectius econòmics i socials de l'empresa conjuntament amb les persones responsables i el Consell d'administració. Gestió i coordinació dels recursos humans. Relacions institucionals, coordinació amb diferents entitats. Captació d'ajudes i subvencions, noves línies de negoci. Desenvolupament, seguiment i avaluació de projectes. Gestions comercials i prospecció de mercat. Supervisió de les activitats, infraestructures, maquinària i de la PRL. Imprescincible estudis universitaris, Català i Castellà alts, experiència mínima de 18m en gestió d'empreses del tercer sector, economia social i solidària, associacionisme o similar amb personal a càrrec i, en desenvolupament i supervisió de projectes. Vehicle propi

Dedicació: 40h setmanals de dilluns a divendres (3 dies intensiu matins de 7 a 15h i 2 torn partit de 7 a 17h amb descans per a dinar).

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: segons conveni (tercer sector).

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1182414

Codi empresa: 1542

Codi oferta: 29

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010