Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a sala Fitness

Data oferta: 21/07/2022

Activitat econòmica: Activitats recreatives, esportives i espectacles

Sector: Privat

Perfil: Tècnic/a sala Fitness.

Dedicació: 10,5 hores setmanals. Dissabtes de 8h a 13h i diumenges de 8.30h a 14h.

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: millora conveni col·lectiu + plus de transport.

Lloc de Feina: Sóller

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 7368

Codi oferta: 23

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010