Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Responsable de comunicació

Data oferta: 29/10/2019

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: dur a terme les tasques de comunicació del destí; encarregar-se de la difusió de premsa i publicitat del servei, gestió mitjans socials i dels continguts de la web corporativa, potenciació de la presència del destí turístic, realitzar campanyes de comunicació i dinamització d'àmbit turístic, elaboració d'informes estadístics. Imprescindible: grau en turisme o periodisme, anglès parlat i escrit alt, alemany parlat i escrit mitjà, experiència com a tècnic/a de comunicació de sis mesos, carnet de conduir i vehicle propi. Es valorarà l'experiència amb les tasques de gestió i manteniment de pàgines web corporativa i xarxes socials.

Dedicació: 4 hores diaries. Preferenment de matins

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 10.000 euros anuals més quilometratge.

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 1973

Codi oferta: 23

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010