Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Assessor/a Comercial

Data oferta: 29/06/2022

Activitat econòmica: Automoció

Sector: Privat

Perfil: assessorar el client sobre la gamma de vehicles, garantir la consecució dels objectius de vendes complint amb els estàndards de treball i qualitat definits, gestionar els tràmits administratius dels expedients de clients i de les parts interessades de manera sistemàtica en el CRM, realitzar la gestió i anàlisi de LEADS, contribuir a convertir i mantenir el concessionari com a referent en satisfacció i experiència de client en la zona d'influència. Imprescindible: nivell mitjà d'anglès, experiència mínima de 24 mesos en atenció al client / vendes i permís B de conduir.

Dedicació: jornada completa i horari partit

Tipus de contracte: Temporal

Sou: 18.000 euros bruts anuals més objectius per vendes.

Lloc de Feina: Palma.

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 6814

Codi oferta: 20

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010