Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Backend Developer

Data oferta: 12/05/2022

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: desenvolupament d'aplicacions web en React, Vue o Angular amb disseny HTML i CSS i dissenys flexibles adaptables a dispositius de totes les grandàries. Imprescindible: CFGM, Python 3, Modern version control system (git/mercurial), Django i/o Flask, i experiència mínima de 24 mesos en el sector de la informàtica. Valorable nivell alt d'Inglés.

Dedicació: 40 hores setmanals

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: entre 30000 i 55000 euros bruts/anuals segons vàlua

Lloc de Feina: horari flexible (modalitat remota)

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 7827

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010