Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a màrqueting on line

Data oferta: 05/05/2022

Activitat econòmica: Publicitat i màrqueting

Sector: Privat

Perfil: botiga de mobles i decoració en línia a nivell europeu. El candidat al lloc, estarà vinculat al departament de màrqueting a França. Haurà de definir, desenvolupar i adaptar l'estratègia de webmarketing per a Alemanya, d'acord amb el director de màrqueting. Imprescindible experiència i coneixement de màrqueting del mercat d'Alemanya i experiència en el lloc de treball. Imprescindible alemany i anglès nivell alt-domini i francès nivell mig com a mínim.

Dedicació: de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 14 a 18 hores.

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: a concretar amb l''empresa.

Lloc de Feina: Palma.

Codi gen: 1086001

Codi empresa: 7822

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010