Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Auxiliar administratiu/va contratació i recursos humans

Data oferta: 19/10/2021

Activitat econòmica: Serveis domèstics i de neteja

Sector: Privat

Perfil: atenció telefònica, sistema web de l'SEPE, atenció a el públic, generar contractes, parts de baixa. Imprescindible: CERTIFICAT DE DISCAPACITAT, formació en administració, coneixements del paquet office, experiència a el menys de 3 mesos en administració i permís de conduir B. Valorable: català i anglès, programes XARXA i DELTA.

Dedicació: 34 hores a la setmana. De 8 a 15 h de dilluns a dijous i divendres de 8 a 14h

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: Conveni col·lectiu general de centres i serveis d'atenció a persones amb discapacitat. 11.780 euros bruts per 14 pagues.

Lloc de Feina:

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 7619

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010