Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Oficials 1ª i 2ª electricistes

Data oferta: 05/07/2022

Activitat econòmica: Arts i oficis

Sector: Privat

Perfil: tasques de canalització, connexions, control, tot allò relacionat amb temes d'electricitat en obra de bombament. Imprescindible experiència mínima de 6 mesos al lloc. Valorable carnet B de conduir i formació en PRL d'electricitat de 20h.

Dedicació: de dilluns a dijous de 8 a 18h i els divendres de 8 a 14h (pot variar segons l'obra).

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: segons conveni del metall de Balears.

Lloc de Feina: Palma.

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 7567

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010