Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a prevenció riscs laborals

Data oferta: 16/07/2019

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: elaboració i execució d'una enquesta per a l'estudi de les funcions ergonòmiques dels treballadors/es del sector d'hoteleria de les Illes Balears, tabulació i presentació de resultats. Imprescindible titulació de tècnic/a superior en prevenció de riscos laborals amb l'especialitat ergonomia i psicosociologia aplicada, experiència mínima de 4 anys en ergonomia i valorable en el sector d'hoteleria, vehicle propi i disponibilitat per viatjar.

Dedicació: de diluns a divendres de 9 a 17h

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: 28.000 euros bruts anuals

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 6996

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010