Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Auxiliar infermeria geriatrica

Data oferta: 20/09/2022

Activitat econòmica: Sanitat i salut

Sector: Privat

Perfil: higiene i ajuda en activitats bàsiques de la vida diària dels pacients. Imprescindible FP/CF/CP branca sanitària: auxiliar infermeria o auxiliar infermeria geriatrica / ajuda a domicili o atenció sociosanitària.

Dedicació: 40h setmanals de dilluns a diumenge (amb 2 dies lliures) en torn fix de matí (de 7 a 14:30h) o de tarda (de14:30 a 22h).

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: 15.000 euros bruts anuals + extres i 44 dies de vacances. Conveni col·lectiu de residències de 3ª edat.

Lloc de Feina: Sóller.

Codi gen: 1182414

Codi empresa: 6464

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010