Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Assistent/a de vendes

Data oferta: 17/05/2022

Activitat econòmica: Nàutica

Sector: Privat

Perfil: mantenir registres dels béns demanats i rebuts, localitzar proveïdors de materials, equips o subministraments, entrevistar els proveïdors per determinar la disponibilitat del producte i els termes de venda, fer facturació d'equips venuts a clients, tenir coneixement bàsic d'equips i materials elèctrics marins i revisar nous articles al mercat, administrar i donar compte de tots els procediments de maneig de diners, completar i processar tots els tràmits d'importació/ exportació, aranzels, duanes..., preparar i processar requisicions i ordres de compra de subministraments i equips, controlar els pressupostos del departament de compres, revisar les reclamacions d'ordres de compra i els contractes per verificar la conformitat amb la política de l'empresa , analitzar el mercat i els sistemes de lliurament per avaluar la disponibilitat del material present i futur, participar en el desenvolupament d'especificacions d'equips, productes o materials substituts, resoldre queixes i reclamacions de proveïdors o contractistes, representar les empreses en la negociació de contractes i formulació de polítiques amb proveïdors, revisar, avaluar i aprovar plec s per emissió i adjudicació d'ofertes, dirigir i coordinar les activitats del personal dedicat a la compra, venda i distribució de materials, equips, maquinària i subministraments, preparar les adjudicacions de les ofertes que requereixen l'aprovació de la junta (Suma per acordar) , administrar sistemes de compres en línia i organitzar l'eliminació dels materials excedents. Imprescindible: domini parlat d'anglès i espanyol, paquet office i 2 anys d'experiència en un lloc similar.

Dedicació: de dilluns a divendres de 8 a 17h. 1h per menjar

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: conveni del metall. 18.000 euros bruts anuals

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 6054

Codi oferta: 2

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010