Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Encarregat/a d'obra

Data oferta: 31/01/2020

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: servir d'enllaç entre la direcció de l'obra i els / les treballadors / es, i estar situat / a en el primer esglaó de les responsabilitats per la prevenció de riscos, la qualitat, el medi ambient, el compliment de terminis i la reducció de costos , supervisar i controlar la correcta realització de les tasques desenvolupades en l'obra assignada, així com de l'ús i utilització dels materials i eines, control i supervisió de les subcontractes i realitzar el control de el personal a l'obra assignada. Imprescincible curs de prevenció de riscos laborals (50-60h), curs de moviments de terres (6h), experiència mínima de 36 mesos en el lloc i carnet B de conduir.

Dedicació: de dilluns a divendres de 8 a 14h i de 15 a 17h.

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 27.758,82 euros anuals més variable a final d'any segons acompliment. Conveni de contrucció: grup 4 nivell V.

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 3914

Codi oferta: 19

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010