Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Ajudant mecànic/a

Data oferta: 12/08/2022

Activitat econòmica: Automoció

Sector: Privat

Perfil: Diagnòstics del vehicle. Canvis d'oli, manteniment, revisions. Muntatge de pneumàtics, geometria, nitrogen, equilibrat. Fuites, catalitzadors, amortidors, frens. Control del circuit de càrrega i encesa, canvi de bateria. Canvi de corretges de distribució, de l'alternador. Instal·lació d'aparells elèctrics: so, multimèdia, navegació. Embragatges, Instal·lació d'alarmes. Climatització. Manteniment i revisió de motos i bicicletes. Enganxaments. Imprescindible experiència mínima obligatòria de 6 mesos en el lloc de treball i permís de conduir.

Dedicació: l'horari dependrà de la necessitat del centre (24h setmanals).

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: segons conveni empresa.

Lloc de Feina: Palma.

Codi gen: 1182362

Codi empresa: 509

Codi oferta: 17

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010