Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Tècnic/a Orientació Laboral

Data oferta: 11/06/2019

Activitat econòmica: Activitats socials, socioculturals i a la comunitat

Sector: Privat

Perfil: Gestió del programa de mentoring i voluntariat, cerca, selecció i formació de voluntaris,selecció i formació d'emprenedors, reunió amb els seus mentors- voluntaris, i seguiment d'aquesta relació, coordinació econòmica del Programa Confia de suport a l'autoocupació, anàlisi i seguiment dels resultats econòmics de l'equip tècnic del Programa;Suport en la formulació i justificació econòmica de projectes per al finançament del programa i gestió de la cartera de microcrèdits per a emprenedores graduades.Imprescindible 6 mesos d'experiència, català parlat i escrit alt, excell i word alt.

Dedicació: de dilluns a dijous de 9.00h a 17h i divendres de 9 a 14'30h.

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: 24.00 euros bruts anuals

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 3951

Codi oferta: 12

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010