Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Administratiu/iva d'obra

Data oferta: 08/11/2019

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: Funcions: control de pressupost i costos d'obra, conformar factures, atenció telefònica de proveïdors, suport a el cap d'obra en tot el relacionat amb la gestió del projecte a execució. Imprescindible: Títol de FPGM o FPGS en administració d'empreses. Castellà i català alt (anglès valorable). Bon maneig de Word i PRESTO. Mïnim 2 anys d'experiència com administratiu/iva d'obra (empreses de construcció). Carnet de conduir B. Durada del contracte 6m+6m+possibilitat d'indefinit. Incorporació prevista desembre 2019. 2 vacants.

Dedicació: De dilluns a divendres de 9 a 16 h (de 15 a 16 h, 1 hora per dinar)

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: Mínim 1200 euros nets mensuals incloses pagues extres (negociable segons vàlua)

Lloc de Feina:

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 2041

Codi oferta: 12

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010