Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Ferrer/a de portes automàtiques

Data oferta: 13/01/2023

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: fabricació i soldadura de portes automàtiques. Imprescindible experiència en soldadura, instal·lació i fabricació de portes metàliques (alumini, ferro). Carnet de conduir B. Incorporació immediata.

Dedicació: 40h setmanals de dilluns a divendres de 8 a 16h

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: 20400 euros anuals per 12 pagues, segons conveni metall.

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1182414

Codi empresa: 938

Codi oferta: 11

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010