Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Assessor/a comercial automoció

Data oferta: 21/04/2021

Activitat econòmica: Automoció

Sector: Privat

Perfil: assessorar el client sobre la gamma de vehicles; garantir la consecució dels objectius de venda empleno amb els estàndards de treball i qualitat definits: gestionar els tràmits administratius dels expedients dels clients i de les parts interessades de manera sistemàtica en el CRM; realitzar la gestió i anàlisi de leads de les sol·licituds de clients potencials rebuts per l'empresa; contribuir a convertir i mantenir al concessionari com a referent en satisfacció i experiència de client, en la zona d'influència. Imprescindible: àmplia experiència professional com a assessor/a comercial (24 mesos), nivell mitjà d'anglès, d'alemnay i permís de conduir. Molt valorable formació relacionada amb el lloc de treball (comerç i màrqueting)

Dedicació: dilluns a dissabte

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: convenio col·lectiu de comerç més bonificacions segons consecució objectius

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 6814

Codi oferta: 11

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010