Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: SEM Manager

Data oferta: 20/08/2019

Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme

Sector: Privat

Perfil: gestionar les campanyes de publicitat per a Facebook, Instagram, LinkedIn i Google Ads, llançar campanyes i promocions en coordinació amb l'equip, optimitzar comptes (testing, edició, revisió de pressupostos), reportar i analitzar les principals mètriques i alinear-les als objectius de l'empresa, proposar i executar idees i projectes que millorin l'estratègia de màrqueting digital. Imprescindible experiència mínima de 6 mesos en el lloc. Valorable tenir el certificat de Google d'AdWords.

Dedicació: intensiu matins de dilluns a divendres

Tipus de contracte: contracte indefinit

Sou: 1.300 euros bruts mensuals per 12 pagues

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 6762

Codi oferta: 10

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010