Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Teleoperador/a

Data oferta: 05/05/2022

Activitat econòmica: Publicitat i màrqueting

Sector: Privat

Perfil: botiga de mobles i decoració en línia a nivell europeu. Atenció als clients en alemany per telèfon, per a tractar les seves peticions; realització de la venda; creació de comandes, informació sobre els productes o promocions en curs; respondre als nostres clients per escrit a través de la nostra plataforma de xat i per correu electrònic; garantir el seguiment de les comandes, organitzar les recollides/canvis/anul·lacions de comandes, el seguiment de les reclamacions de transport o la pèrdua de mercaderia. Imprescindible NIVELL DOMINI D'ALEMANY.

Dedicació: de dilluns a divendres de 9 a 13 horas y de 14 a 18 horas.

Tipus de contracte: Indefinit

Sou: entre 1.300-1.400 euros nets mensuals (12 pagues).

Lloc de Feina:

Codi gen: 1086001

Codi empresa: 7822

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. RECORDA!! Si ens posem en contacte amb tu i estàs interessat/da en l'oferta , hauràs d'enviar un CV actualitzat al correu proporcionat, si no estàs interessat/da ,hauràs d'indicar el motiu de no interès perquè et puguem derivar a altres ofertes més adaptades als teus requisits. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.MOLT IMPORTANT!! Per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010