Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Peó especialista llantener/a

Data oferta: 02/09/2021

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: realitzar el manteniment rutinari dels sistemes de llanterneria en edificis residencials i comercials. Respondre a les crides de llanterneria del nostre equip general de contractació. Instal·lar sistemes de llanterneria en propietats de nova construcció i rehabilitació. Treballar amb el nostre gestor per a obtenir permisos per a fer treballs de llanterneria. Complir amb les norma i reglaments actuals relacionats amb la llanterneria perquè els sistemes passin la inspecció a la primera. Imprescindible experiència mínima de 18 mesos. Valorable PRL especialitat lampisteria i climatització.

Dedicació: de 7.30h a 15.30h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: segons conveni col·lectiu del metall (categoria professional Oficial de 3ª)

Lloc de Feina: para Palma o Manacor

Codi gen: 1191710

Codi empresa: 7633

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010