Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Agent d'assegurances (Mallorca)

Data oferta: 18/02/2021

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: Funcions: Captació de clients nous a la companyia.- Consecució d'objectius de vendes fixats per la direcció general.- Orientació cap a la venda de qualitat.- Reporti diari a coordinador/a de zona.- proactivitat davant qualsevol interès de compra o necessitats dels clients, estar alerta a les novetats de la competència, reportant al seu responsable directe per a implementar avantatges competitius.

Dedicació: horari flexible

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: Salari compost d'una part fixa (12.000 euros bruts) + comissions i beneficis socials. Contracte amb alta en Seguretat social

Lloc de Feina: Mallorca.

Codi gen: 1028994

Codi empresa: 7508

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit/a en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estàs inscrit/a i t'interessa inscriure't:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010