Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Agent Centre d'atenció telefònica amb idiomes

Data oferta: 12/03/2020

Activitat econòmica: Administració d'empreses/consultories/gestories i despatxos

Sector: Privat

Perfil: com Agent de Call Center amb idiomes, les teves funcions consistiran en: recepció de trucades amb l'objectiu de donar suport a client intern d'important entitat financera, atenció i resolució de consultes operatives, recepció i gestió d'incidències que puguin ser ateses en Català, Espanyol , Anglès / Alemany. Tindràs la possibilitat de treballar de dilluns a divendres en torns rotatius de matí, mig dia i tarda. Imprescindible: català i espanyol fluid, alemany mitjà i anglès alt.

Dedicació: torns rotatius: d'11 a 19h, de 14 a 22h i de 8 a 16h de dilluns a divendres. Alguna guàrdia a el mes els dissabtes de 9 a 15h

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: 19.000 euros bruts a l'any, més plusos per disponibilitat i idiomes. Conveni de Centre d'atenció telefònica

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 7304

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010