Lloc sol·licitat: Cuiner/a per a hotel
Data oferta: 10/02/2020
Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme
Sector: Privat
Perfil: Elaboració de plats diversos tant freds com a calents. Funcions pròpies de cuiner/a a un hotel. Imprescindible mínim 2 anys d'experiència com a cuiner/a o ajudant de cuina avançant amb especialitat en amanides i plats freds. Molt valorable formació en cuina i amb bona actitud. No es requereix vehicle propi però ha de poder arribar a la feina (lloc de feina Cala Millor). Hotel obert de maig fins octubre.
Dedicació: De dilluns a diumenge de 8.00 a 13.00 i de 18.00 a 21.00 hores (amb dos dies lliures)
Tipus de contracte: Temporal
Sou: Segons conveni hoteleria amb la categoria de cuiner/a
Lloc de Feina: Cala Millor
Codi gen: 1069972
Codi empresa: 7265
Codi oferta: 1
Actualment aquesta oferta està tancada i no es possible realitzar autocandidatura ().
Si et vols inscriure a ofertes que estan obertes () i encara no estàs inscrit/a a l'Agencia de col·locació, consulta el següent enllaç:
https://web.palmaactiva.com/empleo/agencia-de-colocacion/