Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Cap / a d'obra en restauració

Data oferta: 25/10/2019

Activitat econòmica: Construcció i serveis tècnics

Sector: Privat

Perfil: relació amb direcció facultativa, coordinació amb subcontractes i proveïdors, control econòmic de l'obra, control de qualitat, programació de l'execució, organització de materials, equips i personal d'obra, mesuraments i certificacions d'obra realitzada, supervisió del Pla de PRL, reporti a Cap de Grup / Direcció. IMPRESCINDIBLE: formació en restauració i rehabilitació d'edificis històrics, estudis universitaris d'arquitectura o arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, o similar, experiència d'almenys 12 mesos com a cap / a d'obra en restauració.

Dedicació: de dilluns a divendres de 8 a 18h. Durada estimada de l'obra 10-12 mesos. Possibilitat de continuació a l'empresa.

Tipus de contracte: contracte d'obra i servei

Sou: a convenir amb l'empresa. Conveni de la construcció.

Lloc de Feina:

Codi gen: 1069174

Codi empresa: 7224

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010