Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Venedor/a i assessor/a agrònom/a

Data oferta: 19/08/2019

Activitat econòmica: Comerç

Sector: Privat

Perfil: Atendre i assessorar clients, fer i rebre comandes de proveïdors, sembra i manteniment de plantes i arbres fruiters, controls destocatge i distribució de producte. Imprescindible català i castellà alt/domini, carnet de conduir B i vehicle propi i experiència en tasques similars. Valorable formació en enginyeria agrònoma o FP relacionada amb el paissatjisme i medi rural així com residir en municipis propers a Muro. Possiblitats de promoció dins l'empresa i d'augmentar a jornada completa a partir del mes de gener.

Dedicació: de dilluns a divendres de 15 a 19h

Tipus de contracte: contracte indefinit

Sou: 650 euros nets mensuals (per 20h setmanals). Conveni de comerç

Lloc de Feina: Muro.

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 7168

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010