Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Encarregat/ada de jardineria

Data oferta: 13/08/2019

Activitat econòmica: Agricultura, ramaderia, pesca i jardineria

Sector: Privat

Perfil: Supervisió, control i assignació de treballs de jardineria d'un grup d'operaris d'entre 10 a 20 persones i acompliment del planning setmanal (supervisió d'horaris, rendiment, qualitat, feines de plantacions, tractament fitosanitaris, instal·lació de reg, terres, etc.). Imprescindible: carnet de manipulació de productes fitosanitaris, titulació/curs de PRL, castellà alt, experiència en la coordinació de grups de treball en jardineria (aprox. 4 anys) i carnet de conduir B (vehicle propi). Valorable: Català comprensió o altres idiomes i nivell usuari d'Office.

Dedicació: De dilluns a divendres de 7 a 15h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: Segons vàlua (entre 1600 i 2.200 euros bruts mensuals)

Lloc de Feina: Mallorca.

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 7167

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010