Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Administratiu/iva de facturació

Data oferta: 06/06/2019

Activitat econòmica: Medi ambient/reciclatge

Sector: Privat

Perfil: Control d'albarans, facturació, incidències clients (altes, modificacions i envio de documentació) i actualització de preus. Imprescindible: titulació FPGS Administració o Grau d'Administració/Empresarials/Turisme. Experiència mínima de 3 anys en tasques de facturació. Nivell alt d'Ofimàtica (Word, Excel, mail). Vehicle propi. Valorable: funcions de responsabilitat.

Dedicació: De dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h (1h per dinar)

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 1400 euros bruts mensuals per 12 pagues (Segons Conveni col·lectiu de recuperació i reciclatge de residus i matèries primeres secundàries)

Lloc de Feina: Bunyola.

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 7124

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010