Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Recepcionista hotel

Data oferta: 05/01/2018

Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme

Sector: Privat

Perfil: Nova obertura hotel urbà a Palma precisa incorporar un/a recepcionista d'hotel obert tot l'any. Funcions pròpies de check.in, check-out, informació tarifes, instal·lacions i serveis. Gestió de reserves proporcionant atenció personalitzada al client anticipant-se a les seves necessitat per maximitzar l'experiència del client. Col·laborar en la millora dels estàndards interns i disseny de noves polítiques d'empresa. S'ofereix altes possibilitats de recorregut professional i promoció interna. Imprescindible: titulació mínima de CFGS o Grau en Turisme. Anglès domini i alemany mig/alt.i experiència mínima d'un any en lloc simiar (preferentment en hotel urbà)

Dedicació: Per torns matins, horabaixes i eventualment nits (amb dos dies lliures a la setmana)

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: 1500 - 1700 euros bruts mensuals

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 6666

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010